Webswing is

Vanaf het moment dat ik als kind voor het eerst achter de computer werd gezet om ‘Snake’ te spelen, begon een levenslange passie voor technologie. Onverwachts werd die ene ervaring het begin van vele jaren waarin ik mijn tijd besteedde aan het verkennen van de digitale wereld. Mede dankzij de invloed van mijn vader, was ik niet alleen bezig met het spelen van spelletjes, maar ook met het bouwen en programmeren ervan. Op mijn achtste ontwikkelde ik mijn eerste website, destijds een speelse ontdekkingstocht rondom de thema’s Popeye en dinosaurussen. Mijn fascinatie voor webontwikkeling groeide verder toen ik in 1999 begon met PHP en MySQL. Mijn enthousiasme voor technologie gaat hand in hand met een waardering voor design, hoewel mijn hart voornamelijk bij de techniek ligt.

Buiten mijn rol bij Webswing ben ik regelmatig te vinden op het hockeyveld, op de fiets, en in de sportschool, waar ik mijn fysieke en mentale kracht onderhoud. In het weekend ontspan ik graag met vrienden onder het genot van een biertje, een perfecte afsluiting van een productieve week.

Webswing internet solutions zag het levenslicht in 2014, een initiatief dat ik startte na een carrière als webontwikkelaar bij diverse bedrijven. Gedurende mijn loopbaan realiseerde ik me dat de conventionele 9-tot-5 werkdag en de kantoorpolitiek niet aansloten bij mijn visie op werk. Wat mij drijft, is de behoefte aan diversiteit, de vrijheid om te innoveren en het vermogen om direct en persoonlijk contact te onderhouden met mijn klanten.

Bij Webswing draag ik de hoofdverantwoordelijkheid voor de meeste projecten. Voor gespecialiseerde taken en om de kwaliteit van ons werk te garanderen, werk ik samen met een betrouwbaar netwerk van professionele programmeurs, ontwerpers en fotografen. Dit stelt ons in staat om flexibel te blijven en te voldoen aan de specifieke behoeften van elk project en elke klant.

Sjoerd Handofsky

Eigenaar / Lead developer