Webswing is

Over mij

Toen ik als kind door mijn ouders achter de pc werd gezet om een potje snake te spelen, hadden ze niet verwacht dat ik daar de komende jaren een groot gedeelte van mijn tijd zou slijten. Al snel werd er -mede dankzij mijn vader- naast spelletjes gespeeld, ook spelletjes gebouwd en geprogrammeerd. Op mijn achtste bouwde ik mijn eerste website, toen nog over Popeye en dinosauriërs. In 1999 ben ik ingestapt in de wereld van PHP en MySQL.

Ik hou van techniek, en af en toe van design. Naast mijn werkzaamheden bij Webswing ben ik een aantal keer per week te vinden op het hockeyveld en in de sportschool, en in het weekend houd ik van een biertje.

Over ons

Webswing internet solutions is in 2014 door mij opgericht. Na een carrière bij verschillende bedrijven als web ontwikkelaar, is mij duidelijk geworden dat het 9 tot 5 werken en kantoorpolitiek niet in mijn straatje ligt. Ik hou van afwisseling, vrijheid, en direct, persoonlijk contact met mijn klanten.

Het grootste gedeelte van de werkzaamheden neem ik voor mijn rekening, en daar waar nodig schakel ik de hulp in van vaste programmeurs, ontwerpers en fotografen.

Sjoerd Handofsky

Eigenaar / Lead developer