Het Team

Sjoerd Handofsky

Sjoerd Handofsky

Founder / Lead Developer

Toen Sjoerd op zijn derde door zijn ouders achter de pc werd gezet om een potje snake te spelen, hadden ze niet verwacht dat hij hier de komende jaren door zou brengen en zich zou ontpoppen tot een ware "wizkid". Al snel werden er -mede dankzij zijn vader- naast spelletjes gespeeld, ook spelletjes gebouwd met behulp van ‘superlogo’, in die tijd een speciale programmeertaal voor kinderen. Op zijn achtste, toen het internet populair werd, bouwde hij voor het eerst een website, toen nog over popeye en dinosauriërs. Na een aantal jaren van HTML, JavaScript, Flash en Visual Basic, is hij om en nabij 1999 ingestapt in de wereld van PHP en Mysql. In de opvolgende jaren is hij, ondanks velen andere hobby‘s en activiteiten, toch telkens weer hierop teruggekomen, wat uiteindelijk heeft geleid tot ’WebSwing’.

Laura Schutte

Laura Schutte

Designer / Account manager

Naast haar vaste baan werkt Laura parttime bij WebSwing als designer, ook is zij het aanspreekpunt op beurzen en evenementen als account manager.

Wanneer Laura niet aan het werk is, is zij vaak schilderend te vinden achter een doek, op een warm terras met een drankje, of verdwaald in een boek.

Joren van Gilst

Joren van Gilst

SEO / Internet Marketing specialist